Jobb

Adress: Niva 29, 984 91 PAJALA

Email:info@snells.se

JOBBA HOS SNELLS


Snells entreprenad har tyngdpunkten på sin verksamhet inom tjänster för gruvindustrin i norra Sverige, en verksamhetsinriktning som vuxit kraftigt det senaste årtiondet.


Inom koncernen bedrivs även mobil krossning över hela nordkalotten och företaget har ett antal egna täkter i norrbotten.


Utanför Luleå har Snells en toppmodern betongfabrik som är den senaste utvecklingsinriktningen för koncernen.


Även fast vi kanske inte har tjänster utannonserade kan du ta kontakt med oss och höra dig för om du tror att du har en intressant kompetens för vår verksamhet.


Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du alltid höra av dig via telefon eller mejla oss på jobb@snells.se!LEDIGA TJÄNSTER

 


VERKSTADSCHEF TILL SNELLS ENTREPRENAD I PAJALATjänstebeskrivningDet krävs en stor del service och underhåll på maskinparken. Vi servar, reparerar och underhåller i dagsläget ett 40-tal egna maskiner. Vi utför även arbeten åt andra företag inom området. Lokalen är en modern verkstad med egen hydraul-verkstad, kontorsutrymmen och spolhall.Som en del av vår expansion är det dags att tillsätta en verkstadschef till vår verksamhet i Kaunisvaara, där vi på uppdrag av gruvbolaget Kaunis Iron sköter all lastning och transport samt krossning inom gruvområdet.I rollen som verkstadschef kommer du att inneha en bred och viktig "spindeln i nätet"- position, med kontaktytor både internt och externt. Som verkstadschef kommer du främst att vara i verkstaden och bistå med att planera, leda och fördela arbetet gentemot drygt tio kollegor. Du ansvarar över arbetsmiljö, personal och ekonomiska uppföljningar. Du arbetar i nära kontakt med företagets VD.  KvalifikationerDet är viktigt att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av ledarposition under en längre period. Återkommande tar du initiativ till att motivera, utmana och driva verksamheten framåt. Du är strukturerad, ansvarsfull, driven och trivs i rollen som ledare.Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.Sista ansökningsdag är 17 november 2019, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.seVi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Magnus Kohkoinen på 070-559 13 40.*****


INKÖPARE TILL SNELLS ENTREPRENAD I PAJALATjänstebeskrivningVerksamheten fortsätter att växa och nu söker vi dig som kan axla rollen som inköpare till verkstaden i Kaunisvaara.

Du har hand om inköp till företagets verkstad inom Kaunisvaara gruvområde där vi servar och reparerar gruv- och entreprenadmaskiner.


Tjänsten omfattar främst inköp, returer och lagerhållning. Din arbetsplats är Kaunisvaara där du arbetar i ett team med drygt tio kollegor. KvalifikationerVi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hela inköpsprocessen men framförallt har du ett intresse för denna typ av arbete. Meriterande om du är tekniskt kunnig eller intresserad.För att passa i rollen söker vi efter dig som är noggrann och serviceinriktad och som har verksamhetens bästa i åtanke när du ser till att detaljerna blir rätt. Du arbetar strukturerat och ser till att ha framförhållning, samtidigt som du trivs med att vara i kontakt med många människor och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som inköpare på Snells är det viktigt att du är representativ i din kontakt med olika leverantörer och lever efter målet att vara kvalitetsmedveten och långsiktig. Du har vana av att arbeta med Officepaketet.Har du kunskaper i finska/meänkieli är det ett plus.Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.Sista ansökningsdag är 17 november 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.seVi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Magnus Kohkoinen på 070-559 13 40.

 

*****


UNDERHÅLLSMEKANIKER TILL LULEÅ


Tjänstebeskrivning


I Måttsund utanför Luleå, bedriver Snells Betong & Ballast AB en toppmodern betongfabrik med drygt 10 medarbetare. Dit behöver vi nu en skicklig gårdstomte som ska kunna svetsa, meka, köra lastbil och vara kunnig inom ellära och hydraulik. Arbetet är förlagt måndag till fredag 07-16, men övertid kan såklart förekomma om något strular.


Kvalifikationer


För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst C-kort, giltigt YKB och kunna svenska. Meriterande om du dessutom kan finska, har erfarenhet av att arbeta med stark ström och fordonselektronik.


Som gårdstomte hos oss behöver du ha ett tekniskt intresse och kunnande, gärna ha erfarenhet från entreprenadbranschen och/eller arbetat som mekaniker. Du går igång på problemlösning och är flexibel eftersom dagarna ofta behöver prioriteras om. Vår verksamhet fungerar inte utan samarbete och du gillar att hjälpa andra och ser till att kollegorna kan göra sitt jobb så smidigt som möjligt. Eftersom du har en fri roll har du ett eget driv och planerar dina dagar utifrån verksamheten.


Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Sista ansökningsdag är 17 november 2019, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Valter Hallgren på 070-588 15 68.


*****

Copyright © All Rights Reserved