Jobb

Adress: Niva 29, 984 91 PAJALA

Email:info@snells.se

JOBBA HOS SNELLS


Snells entreprenad har tyngdpunkten på sin verksamhet inom tjänster för gruvindustrin i norra Sverige, en verksamhetsinriktning som vuxit kraftigt det senaste årtiondet.


Inom koncernen bedrivs även mobil krossning över hela nordkalotten och företaget har ett antal egna täkter i norrbotten.


Utanför Luleå har Snells en toppmodern betongfabrik som är den senaste utvecklingsinriktningen för koncernen.


Även fast vi kanske inte har tjänster utannonserade kan du ta kontakt med oss och höra dig för om du tror att du har en intressant kompetens för vår verksamhet.


Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du alltid höra av dig via telefon eller mejla oss på jobb@snells.se!LEDIGA TJÄNSTER

 

UTBILDARE/MASKINFÖRARE


Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår verksamhet i gruvan i Kaunisvaara, genom att stärka våra befintliga och nya maskinförare.


Tjänstebeskrivning


Utbildaren kommer att arbeta dagtid på plats i gruvan i Kaunisvaara för att höja kompetensen på befintlig och ny personal när det kommer till användandet av våra maskiner och systematiskt underhåll. I början av anställningen är det huvudsakligen en kartläggning av kompetensen som behöver göras, för att sedan gå in och stötta varje förare på de områden där det behövs. Den här personen kommer vara ett viktigt stöd för nyanställda och oerfarna förare som är nya i branschen, likväl som för gemenskapen och kommunikationen mellan våra medarbetare. Med tiden kommer tjänsten som utbildare troligen uppta cirka en halvtid. Resterande tid arbetar man i produktionen som maskinförare.


Profilen vi söker


Du har förmodligen själv arbetat ett antal år inom entreprenad som maskinförare och någonstans på vägen upptäckt att du föredrar att arbeta med människor. Kanske har du tagit steget och arbetat som utbildare, eller så har du haft en roll som arbetsledare och känner dig därför trygg i att instruera och leda andra. Tack vare din erfarenhet vet du vilket värde det finns i att använda maskinerna på ett hållbart sätt och vilket underhåll som krävs för att undvika onödiga haverier. Det kommer naturligt för dig att ge konstruktiv feedback och beröm när något går bra.


Hos oss på Snells har vi en hyfsat låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss.


Sista ansökningsdag är 31 januari 2020, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38.


*****


LASTBILSCHAUFFÖR TILL PAJALA


Tjänstebeskrivning


Är du självständig, driven och bra på att hålla ordning och reda? Det finns plats för en hurtig lastbilschaufför i Pajala. Någon som har CE, YKB och sköter underhållet av sin bil. I huvudsak behöver vi en chaufför som kan transportera grus eller maskiner mellan Pajala och kusten men som ändå är flexibel och kan tänka sig att hoppa in i övriga verksamheten om så behövs.


Hos oss på Snells har vi en hyfsat låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss på jobb@snells.se.


Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Vi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Patrik Snell på 070-559 28 77.


*****


DRIFTIG KROSSOPERATÖR


Tjänstebeskrivning


På LKAB’s gruvområde i Gällivare, i Vitåfors, utför Snells krossning sedan 2017 med tre krossanläggningar, varav två går på fast ström. Produktionen pågår hela året och arbetet sker alltid utomhus. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis lastning med hjullastare, reparation och underhåll av krossarna. Hela processen sker med ett kvalitéts- och miljötänk. Arbetstiden är förlagd på skift 7/7 med skiftlag på tre personer.

Vi söker nu driftiga och nyfikna personer som har vilja att lära sig hur krossningsentreprenader går till och som inte är rädda för att skita ner sig. På arbetsplatsen har vi två kojor med ström, motorvärmare, rinnande vatten och toalett. Boende finns på orten.


Din profil


En bra krossoperatör behöver trivas med att arbeta utomhus, vara resultatinriktad i produktionen och ha en bra överblick över maskinerna för att se om något behöver fixas. En lämplig bakgrund kan vara arbete som svetsare eller mekare inom industrin, som fältmontör eller inom jord-/skogsbruk, jobb där man har ett eget ansvar att lösa problem, meka och är van att arbeta med kroppen. Meriterande är förstås tidigare erfarenhet av krossning.


Verksamheten fungerar inte utan samarbete och därför söker vi efter medarbetare som bidrar till en god gemenskap och lagkänsla. Vi lägger därför stor vikt vid att hitta rätt personlighet. Du behöver även ha god fysik för att klara av arbetet som ibland kan vara fysiskt krävande.


För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna svenska och det är meriterande om du dessutom kan finska, då några av våra kollegor är finsktalande.

 

Tjänsten inleds med provanställning på 6 månader.


Sista ansökningsdag är 11 februari, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vi ser fram emot att höra av dig!


Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Alfons Snell på 070-369 10 37.


*****

Copyright © All Rights Reserved