Jobb

Adress: Niva 29, 984 91 PAJALA

Email:info@snells.se

JOBBA HOS SNELLS


Snells entreprenad har tyngdpunkten på sin verksamhet inom tjänster för gruvindustrin i norra Sverige, en verksamhetsinriktning som vuxit kraftigt det senaste årtiondet.


Inom koncernen bedrivs även mobil krossning över hela nordkalotten och företaget har ett antal egna täkter i norrbotten.


Utanför Luleå har Snells en toppmodern betongfabrik som är den senaste utvecklingsinriktningen för koncernen.


Även fast vi kanske inte har tjänster utannonserade kan du ta kontakt med oss och höra dig för om du tror att du har en intressant kompetens för vår verksamhet.


Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du alltid höra av dig via telefon eller mejla oss på jobb@snells.se!LEDIGA TJÄNSTER

 


VERKSTADSCHEF TILL SNELLS ENTREPRENAD I PAJALATjänstebeskrivningDet krävs en stor del service och underhåll på maskinparken. Vi servar, reparerar och underhåller i dagsläget ett 40-tal egna maskiner. Vi utför även arbeten åt andra företag inom området. Lokalen är en modern verkstad med egen hydraul-verkstad, kontorsutrymmen och spolhall.Som en del av vår expansion är det dags att tillsätta en verkstadschef till vår verksamhet i Kaunisvaara, där vi på uppdrag av gruvbolaget Kaunis Iron sköter all lastning och transport samt krossning inom gruvområdet.I rollen som verkstadschef kommer du att inneha en bred och viktig "spindeln i nätet"- position, med kontaktytor både internt och externt. Som verkstadschef kommer du främst att vara i verkstaden och bistå med att planera, leda och fördela arbetet gentemot drygt tio kollegor. Du ansvarar över arbetsmiljö, personal och ekonomiska uppföljningar. Du arbetar i nära kontakt med företagets VD.  KvalifikationerDet är viktigt att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av ledarposition under en längre period. Återkommande tar du initiativ till att motivera, utmana och driva verksamheten framåt. Du är strukturerad, ansvarsfull, driven och trivs i rollen som ledare.Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.seVi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Magnus Kohkoinen på 070-559 13 40.*****


LASTBILSCHAUFFÖR TILL PAJALA


Tjänstebeskrivning


Är du självständig, driven och bra på att hålla ordning och reda? Det finns plats för en hurtig lastbilschaufför i Pajala. Någon som har CE, YKB och sköter underhållet av sin bil. I huvudsak behöver vi en chaufför som kan transportera grus eller maskiner mellan Pajala och kusten men som ändå är flexibel och kan tänka sig att hoppa in i övriga verksamheten om så behövs.


Hos oss på Snells har vi en hyfsat låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss på jobb@snells.se.


Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Vi ser fram emot att höra av dig!Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Patrik Snell på 070-559 28 77.


*****

Copyright © All Rights Reserved