Jobb

Adress: Niva 29, 984 91 PAJALA

Email:info@snells.se

JOBBA HOS SNELLS


Vi är ett företag i stark tillväxt och behöver hitta fler kollegor till våra olika verksamhetsområden. Här kan du läsa om våra olika tjänster som vi behöver tillsätta.


Hos oss på Snells har vi en hyfsat låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!


För en allmänn intresseanmälan kan du maila oss på jobb@snells.se. Om du vill söka till någon av våra utannonserade tjänster klickar du på länken för den annonsen.

LEDIGA TJÄNSTER

 SOMMARPERSONAL MASKINFÖRARE


Nu söker vi dig som vill vara med och bidra i verksamheten under sommarhalvåret!


Tjänstebeskrivning


Vi behöver engagerade och arbetsvilliga maskinförare är intresserade av sommarjobb på ett företag i stark tillväxt. På området använder vi oss av väghyvlar, dumpers, hjullastare, bandtraktorer och grävmaskiner.

I dagsläget är arbetstiden förlagd till skift 7/7.


Profilen vi söker


Som maskinförare hos Snells behöver man vara flexibel och målinriktad för att vi tillsammans ska leverera vårt bästa varje dag, som ett lag. Därför söker vi dig som är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Maskinerna vi använder är viktiga för verksamheten och maskinförarna ska därför vara noggranna i sin körning för att undvika skador och hjälpa till att hålla maskinerna i bra skick. Det är även bra om man har erfarenhet och kunskap kring lättare underhåll.


Sök tjänsten genom att klicka HÄR.


*****


SOMMARPERSONAL SVETSARE


Tjänstebeskrivning


Vi behöver engagerade och arbetsvilliga svetsare till truckverkstaden i Kaunisvaara där vi reparerar och underhåller tunga entreprenad- och gruvmaskiner. Idag finns det drygt tio kollegor från Snells på plats i verkstaden, varav en teknisk specialist och en verkstadschef som kommer att stå för arbetsledningen av den här tjänsten.

Arbetstiden är förlagd till skift 7/7 för- och eftermiddag under månaderna juni till augusti. Möjlighet till förlängning av anställningen finns, om du är rätt person för tjänsten.


Profilen vi söker


Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet från tidigare arbeten. För att du ska vara rätt person för tjänsten behöver du ha erfarenhet av MIG/MAG-svetsning, MMA-svetsning samt gasskärning. Licenser är meriterande, men ej nödvändigt.


Du behöver även ha god fysik för att klara av arbetet som ibland kan vara fysiskt krävande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna svenska och det är meriterande om du dessutom kan finska, då några av våra kollegor är finsktalande.


Sista ansökningsdag är 31 mars 2020, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Sök tjänsten genom att klicka HÄR.


*****UTBILDARE


Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår verksamhet i gruvan i Kaunisvaara, genom att stärka våra befintliga och nya maskinförare.


Tjänstebeskrivning


Utbildaren kommer att arbeta dagtid på plats i gruvan i Kaunisvaara för att höja kompetensen på befintlig och ny personal när det kommer till användandet av våra maskiner och systematiskt underhåll. I början av anställningen är det huvudsakligen en kartläggning av kompetensen som behöver göras, för att sedan gå in och stötta varje förare på de områden där det behövs. Den här personen kommer vara ett viktigt stöd för nyanställda och oerfarna förare som är nya i branschen, likväl som för gemenskapen och kommunikationen mellan våra medarbetare. Med tiden kommer tjänsten som utbildare troligen uppta cirka en halvtid. Resterande tid arbetar man i produktionen som maskinförare.


Profilen vi söker


Du har förmodligen själv arbetat ett antal år inom entreprenad som maskinförare och någonstans på vägen upptäckt att du föredrar att arbeta med människor. Kanske har du tagit steget och arbetat som utbildare, eller så har du haft en roll som arbetsledare och känner dig därför trygg i att instruera och leda andra. Tack vare din erfarenhet vet du vilket värde det finns i att använda maskinerna på ett hållbart sätt och vilket underhåll som krävs för att undvika onödiga haverier. Det kommer naturligt för dig att ge konstruktiv feedback och beröm när något går bra.


Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vid frågor kontakta Magnus Kohkoinen 070-559 13 40.


*****

DRIFTIG KROSSOPERATÖR


Tjänstebeskrivning


På LKAB’s gruvområde i Gällivare, i Vitåfors, utför Snells krossning sedan 2017 med tre krossanläggningar, varav två går på fast ström. Produktionen pågår hela året och arbetet sker alltid utomhus. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis lastning med hjullastare, reparation och underhåll av krossarna. Hela processen sker med ett kvalitéts- och miljötänk. Arbetstiden är förlagd på skift 7/7 med skiftlag på tre personer.

Vi söker nu driftiga och nyfikna personer som har vilja att lära sig hur krossningsentreprenader går till och som inte är rädda för att skita ner sig. På arbetsplatsen har vi två kojor med ström, motorvärmare, rinnande vatten och toalett. Boende finns på orten.


Din profil


En bra krossoperatör behöver trivas med att arbeta utomhus, vara resultatinriktad i produktionen och ha en bra överblick över maskinerna för att se om något behöver fixas. En lämplig bakgrund kan vara arbete som svetsare eller mekare inom industrin, som fältmontör eller inom jord-/skogsbruk, jobb där man har ett eget ansvar att lösa problem, meka och är van att arbeta med kroppen. Meriterande är förstås tidigare erfarenhet av krossning.


Verksamheten fungerar inte utan samarbete och därför söker vi efter medarbetare som bidrar till en god gemenskap och lagkänsla. Vi lägger därför stor vikt vid att hitta rätt personlighet. Du behöver även ha god fysik för att klara av arbetet som ibland kan vara fysiskt krävande.


För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna svenska och det är meriterande om du dessutom kan finska, då några av våra kollegor är finsktalande.

 

Tjänsten inleds med provanställning på 6 månader.


Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vi ser fram emot att höra av dig!


Vid frågor kontakta Alfons Snell på 070-369 10 37.


*****

Copyright © All Rights Reserved