Lediga tjänster

Adress: Niva 29, 984 91 PAJALA

Email:info@snells.se

JOBBA HOS SNELLS


Snells entreprenad har tyngdpunkten på sin verksamhet inom tjänster för gruvindustrin i norra Sverige, en verksamhetsinriktning som vuxit kraftigt det senaste årtiondet.


Inom koncernen bedrivs även mobil krossning över hela nordkalotten och företaget har ett antal egna täkter i norrbotten.


Utanför Luleå har Snells en toppmodern betongfabrik som är den senaste utvecklingsinriktningen för koncernen.


Även fast vi kanske inte har tjänster utannonserade kan du ta kontakt med oss och höra dig för om du tror att du har en intressant kompetens för vår verksamhet.


Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du alltid höra av dig via telefon eller mejl!LEDIGA TJÄNSTER

 

BETONGPUMPSMASKINIST

Tjänstebeskrivning

Som Pumpmaskinist är din huvudsakliga arbetsuppgift att leverera och pumpa färsk betong hos våra kunder i Luleå. Du startar vid fabriken tidigt på morgonen och åker sedan ut till bygget som du skall arbeta på för dagen.


Den huvudsakliga delen av din arbetstid kommer att kretsa kring själva betongpumpningen. Arbetet är självständigt och mycket varierande vilket förutsätter att du är ansvarsfull som person och har god initiativförmåga.


Eftersom ditt arbete till största del kommer att ske utomhus på olika byggarbetsplatser är det en förutsättning att du trivs med detta, oavsett väder och vind.

Underhåll, reparation och tvätt av betongpump och övrig utrustning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Arbetet bedrivs med flexibel arbetstid för att kunna anpassas efter kundens önskemål. Du behöver ha körkort lägst klass C och det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör, chaufför eller kranförare. Har du giltig YKB, har erfarenhet av betongpumpning och gillar att meka med lastbilar, så är det också mycket fördelaktigt.


När du arbetar som Pumpmaskinist hos oss är du en representant för Snells och blir vårt ansikte ut mot kund. Därför söker vi dig som är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är noggrann och mån om att varje leverans skall hålla hög kvalitet och uppfylla kundens förväntningar på bästa sätt.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och vi rekryterar därför löpande. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se

Vi ser fram emot att höra av dig!


Kontaktperson Peter Johansson

Telefon 070-8287030


*****


VERKSTADSCHEF TILL SNELLS ENTREPRENAD I PAJALA


Tjänstebeskrivning


Det krävs en stor del service och underhåll på maskinparken. Vi servar, reparerar och underhåller i dagsläget ett 20 tal egna maskiner. Vi utför även arbeten åt andra företag inom området. Lokalen är en modern verkstad med egen hydraul-verkstad, kontorsutrymmen och spolhall.


Som en del av vår expansion är det dags att tillsätta en verkstadschef till vår verksamhet i Kaunisvaara, där vi på uppdrag av gruvbolaget Kaunis Iron sköter all lastning och transport samt krossning inom gruvområdet.


I rollen som verkstadschef kommer du att inneha en bred och viktig "spindeln i nätet"- position, med kontaktytor både internt och externt. Som verkstadschef kommer du främst att vara i verkstaden och bistå med att planera, leda och fördela arbetet gentemot drygt tio kollegor. Du ansvarar över arbetsmiljö, personal och ekonomiska uppföljningar. Du arbetar i nära kontakt med företagets VD.  


Kvalifikationer


Det är viktigt att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av ledarposition under en längre period. Återkommande tar du initiativ till att motivera, utmana och driva verksamheten framåt. Du är strukturerad, ansvarsfull, driven och trivs i rollen som ledare.


Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Sista ansökningsdag är 20 oktober 2019, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vi ser fram emot att höra av dig!


Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Magnus Kohkoinen på 070-559 13 40.


*****


INKÖPARE TILL SNELLS ENTREPRENAD I PAJALA


Tjänstebeskrivning


Verksamheten fortsätter att växa och nu söker vi dig som kan axla rollen som inköpare till verkstaden i Kaunisvaara.

Du har hand om inköp till företagets verkstad inom Kaunisvaara gruvområde där vi servar och reparerar gruv- och entreprenadmaskiner.

Tjänsten omfattar främst inköp, returer och lagerhållning. Din arbetsplats är Kaunisvaara där du arbetar i ett team med drygt tio kollegor. 


Kvalifikationer


Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hela inköpsprocessen men framförallt har du ett intresse för denna typ av arbete. Meriterande om du är tekniskt kunnig eller intresserad.


För att passa i rollen söker vi efter dig som är noggrann och serviceinriktad och som har verksamhetens bästa i åtanke när du ser till att detaljerna blir rätt. Du arbetar strukturerat och ser till att ha framförhållning, samtidigt som du trivs med att vara i kontakt med många människor och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som inköpare på Snells är det viktigt att du är representativ i din kontakt med olika leverantörer och lever efter målet att vara kvalitetsmedveten och långsiktig. Du har vana av att arbeta med Officepaketet.


Har du kunskaper i finska/meänkieli är det ett plus.


Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.


Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan till jobb@snells.se


Vi ser fram emot att höra av dig!


Vid frågor kontakta Marie Lundin på 072-242 99 38 eller Magnus Kohkoinen på 070-559 13 40.

 

*****


Copyright © All Rights Reserved