Lediga tjänster

JOBBA HOS SNELLS


Snells entreprenad har tyngdpunkten på sin verksamhet inom tjänster för gruvindustrin i norra Sverige, en verksamhetsinriktning som vuxit kraftigt det senaste årtiondet.


Inom koncernen bedrivs även mobil krossning över hela nordkalotten och företaget har ett antal egna täkter i norrbotten.


Utanför Luleå har Snells en toppmodern betongfabrik som är den senaste utvecklingsinriktningen för koncernen.


Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du alltid höra av dig via telefon eller mejl!LEDIGA TJÄNSTER

 

BETONGPUMPSMASKINIST

Tjänstebeskrivning

Som Pumpmaskinist är din huvudsakliga arbetsuppgift att leverera och pumpa färsk betong hos våra kunder i Luleå. Du startar vid fabriken tidigt på morgonen och åker sedan ut till bygget som du skall arbeta på för dagen.


Den huvudsakliga delen av din arbetstid kommer att kretsa kring själva betongpumpningen. Arbetet är självständigt och mycket varierande vilket förutsätter att du är ansvarsfull som person och har god initiativförmåga.


Eftersom ditt arbete till största del kommer att ske utomhus på olika byggarbetsplatser är det en förutsättning att du trivs med detta, oavsett väder och vind.

Underhåll, reparation och tvätt av betongpump och övrig utrustning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Arbetet bedrivs med flexibel arbetstid för att kunna anpassas efter kundens önskemål. Du behöver ha körkort lägst klass C och det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör, chaufför eller kranförare. Har du giltig YKB, har erfarenhet av betongpumpning och gillar att meka med lastbilar, så är det också mycket fördelaktigt.


När du arbetar som Pumpmaskinist hos oss är du en representant för Snells och blir vårt ansikte ut mot kund. Därför söker vi dig som är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är noggrann och mån om att varje leverans skall hålla hög kvalitet och uppfylla kundens förväntningar på bästa sätt.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och vi rekryterar därför löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson Peter Johansson

Telefon 070-8287030 

*****

Skicka din ansökan till: jobb@snells.se


*****

Copyright 2014 © All Rights Reserved