NY VD

Magnus Pekkari blir ny VD för Snells Entreprenad AB.

 

Det är med stor glädje vi kan meddela att Magnus Pekkari blir ny VD för Snells Entreprenad AB. Magnus som bor och verkar i Pajala arbetar i dag som VD för Pajalabostäder AB sedan tolv år. Han beräknas tillträda tjänsten under april 2022. 

 

”Jag vill bygga vidare på den framåtanda som Patrik och familjen skapat i bolaget.  Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. 

Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder” säger Magnus.

 

Patrik Snell, huvudägare och VD blir kvar som styrelseledamot med stort fokus på framtida expansion kombinerat med strategisk affärsutveckling tillsammans med kunder och medarbetare.

 

”Efter dryga 37 år som VD känns det mycket roligt och spännande att få lämna över VD rollen till Magnus, samtidigt som jag kan lägga än mer energi riktat mot framtiden och kommande affärsprojekt. Alla som känner mig vet att jag vill vara i fronten när det gäller projekt och utmaningar samtidigt som struktur och ledning inte är det jag vill ägna mest tid åt. Då bolaget vuxit ordentligt under senare år och framtiden ser ut att bjuda på enorma utmaningar är detta ett led i att förstärka organisationen för det som komma skall” säger Patrik.